Annat

UFC 229 börjar snart och för er motorcyklister som tycker om adrenalin är detta något som inte får missas. Conor som övergick från MMA till boxning i en match för att få möta Mayweather ska nu återgå till buren för att möta den ryska björnen, Khabib. Det är ett möte att jämföras med det av Mayweather vs Pacquiao, Muhammed Ali vs George Foremen eller Tyson mot Evander. Det är alltså stort det här och för er som vill betta rekommenderar jag att ni först läser igenom denna spelguide.

T-Mobile Arena i Las Vegas

Fighten får vi se den 6:e oktober i Las Vegas. För er som har lyxen att åka dit eller är där redan, går det att kombinera dagen med lite speedracing då Las Vegas har välkända racingbanor. Checka in Las Vegas Motor Speedway och Dream Racing som båda anses bland de bästa. Passar perfekt på dagen och sedan avslutningsvis se en oförglömlig fight i den största Arenan i Las Vegas.

Streama matchen med PPV

Vi alla kan inte åka till Las Vegas för att se matchen, därför är det möjligt att betala för att se matchen via PPV. Det finns många hemsidor som erbjuder streamingtjänster, med en enkel sökning på google hittar du flera alternativ. Vem tror du kommer vinna?